Nieuws

Tijdens de Bouwvak geopend!

Tijdens BouwVak zijn wij gewoon geopend van 08.00 - 17.00 uur. 
Zaterdag 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Zo kunt u in uw vakantie toch uw tuin onder handen nemen! Profiteer ook mee van onze Steenkorven zomeractie.

Hemelvaartsdag gesloten

I.v.m. Hemelvaart zijn wij gesloten op donderdag 30, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni.

Maandag 3 juni staan wij weer voor u klaar!

Mols Showroom trailer op Limburgse markten

Ook dit jaar staan wij met onze showroom trailer weer op een aantal Limburgse markten. In onze showroomtrailer adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een Mols Betonschutting, Mols Steenkorven of Mols Bestrating. Wij maken uw tuin compleet!

Wie zien u graag op een van onderstaande markten:

22 april
Born - Paasmarkt

28 april
Echt - Grote braderie Winkelhart

5 mei
Stein - Meifestein

30 mei
Vlodrop - Hemelvaartsbraderie

10 juni
Linne - Luikse markt

23 juni
Herkenbosch - St. Janmarkt

1 september
Oud-Geleen - Kermisbraderie

Profiteer mee met onze verlichtingsactie!

Bij aankoop van een Mols Betonschutting met dubbelzijdig motief, van minimaal 10 meter ontvangt u een gratis LED verlichtingspakket t.w.v. € 365,00*. 

Of bij aankoop van een Mols Betonschutting met enkelzijdig motief, van minimaal 10 meter ontvangt u een gratis LED verlichtingspakket t.w.v. € 215,00*. 

Actievoorwaarden
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Max. 1 verlichtingspakket per klant/adres. Alleen geldig inclusief plaatsing door ons montageteam. Niet inwisselbaar tegen contanten. Niet te combineren met andere acties. Vraag naar de voorwaarden.

Klik hier voor meer informatie over onze Lightpro Professional Outdoor verlichting.

Aangepaste openingstijden winterperiode

Vanaf 1 november t/m 1 maart 2019 zijn wij op zaterdag gesloten (alleen op afspraak).

Wij zijn open tijdens de Bouwvak

Tijdens de gehele Bouwvak van 23 juli t/m 10 aug. zijn wij geopend met aangepaste openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn wij gesloten.

Vanaf 13 augustus gelden weer de normale openingstijden.

Koningsdag 27 en 28 april gesloten

In verband met Koningsdag zijn wij vrijdag 27 en zaterdag 28 april gesloten.

Word jij onze nieuwe collega?

Betonfabriek Mols BV is een familiebedrijf uit Echt. Wij produceren bestratingsmateriaal voor de Europese markt. Vanwege de toenemende vraag in markt zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling Verpakkingen:

 

MEEWERKEND VOORMAN

Werkzaamheden
Je controleert de stenen, verpakt ze machinaal en slaat de stenen (met een heftruck) op het buitenterrein op. Naast de werkzaamheden aan de lijn behoort het uitvoeren van kleine reparaties, poetswerkzaamheden overige voorkomende werkzaamheden tot je takenpakket. Een heftruck certificaat is vereist.

Werktijden
De werktijden zijn van 07.00 tot 15.30 uur (38 uur per week). Verloning op basis van CAO Betonwarenindustrie.

Wij zijn een team dat bestaat uit gemotiveerde medewerkers met een hands-on-mentaliteit. Als je ervaring hebt in de betonindustrie is dat in je voordeel.

Herken jij je in deze functie? Dan horen we graag van je!

Betonfabriek Mols B.V.
T.a.v. Ankie Mols 
Loperweg 28 
6101 AE ECHT 

T 0475 - 48 19 12 
ankiemols@molsbeton.nl

 

Aangepaste openingstijden tijdens winterperiode

Tijdens de winterperiode van november t/m februari 2018 is onze showtuin op zaterdagochtend alleen op afspraak te bezoeken.

Nieuw Rockstone en Deluxe motief

Mols Betonschutting introduceert twee nieuwe designs: Modern design Rockstone en Hout design Deluxe. Beide motieven zijn strak en stijlvol en passen in zowel een moderne als klassieke tuin.

 

Nieuwe identiteit voor Beton-schutting.com

Mols Beton maakt dit voorjaar een verrassend nieuwe marktintroductie. Vanaf nu is het gehele assortiment van beton-schutting.com onder één duidelijke noemer gebracht: Mols Betonschutting.

Zelfde kwaliteit
Mols Betonschutting is in Nederland, België en Duitsland toonaangevend fabrikant én leverancier van topklasse betonschuttingen. Ons uitgebreide aanbod van betonschuttingen is beschikbaar in verschillende prijsklassen. Buiten ons assortiment van volledige betonschuttingen bieden we ook Luxe hout betonschuttingen gecombineerd met FSC Hardhout of FSC Douglas hout. Of onze nieuwe Budget hout betonschuttingen met geïmpregneerd Grenen. Ook hebben we een grote keuze in tuinpoorten, diverse toebehoren en bieden we duurzame tuinhuizen van beton. Dus voor elk wat wils.

Helderheid vóór alles!
We hanteerden diverse merknamen binnen ons assortiment (beton-schutting.com en rock-fence.nl). Dat heeft vanaf nu plaatsgemaakt voor nieuwe namen die het merk Mols duidelijker gaan communiceren.


Mols Betonschutting
molsbetonschutting.nl (voorheen: beton-schutting.com) 

Mols Steenkorven
molssteenkorven.nl (voorheen: rock-fence.nl)

Mols Bestrating
molsbestrating.nl (voorheen: molsbeton.nl)

 

In één oogopslag duidelijk
De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de nieuwe identiteit door te voeren. Dit zal in 2017 gefaseerd overal in geïntroduceerd gaan worden. Voortaan is in één oogopslag duidelijk welke producten het kwaliteitslogo van Mols mogen dragen. Onze schuttingen zijn vanaf dit jaar ook herkenbaar aan het Mols merklabel dat u in onze website nog tegen zult komen.

Volledig verzorgd
Onze vernieuwde website molsbetonschutting.nl is al helemaal up-to-date. U kunt nu vanaf uw smartphone, tablet of desktop computer onze website bekijken. Om op elk gewenst moment van de dag een prijsindicatie te krijgen hebben we een nieuwe optie in de website toegevoegd: Bereken zelf. U krijgt dan een indicatieprijs van uw betonschutting of steenkorven.

Nu het tuinseizoen weer voor de deur staat, is onze showroom een ideale plek om ideëen op te komen doen. En het plaatsen? Ook dát kunnen we voor u verzorgen. Zodat u maximaal van uw nieuwe tuin kunt genieten!”

We zien u graag terug op onze website of in onze showtuin voor een vrijblijvend advies of offerte.


Team Mols Betonschutting 

Duurzaam tuinhuis van beton

Wilt u een modern en onderhoudsarm tuinhuis of prieel? Informeer naar de mogelijkheden, deze zijn bijna eindeloos! 

Zo kan het tuinhuis in hetzelfde design en kleur als uw Mols Betonschutting geproduceerd worden. Door de duurzame constructie geniet u jarenlang van uw tuinhuis. Ideaal voor het opbergen van om uw fiets/motor, (tuin)gereedschappen, tuinset, enz... 

Klik hier voor meer informatie.