Luxe hout betonschutting

Onze Luxe hout betonschutting is een betonschutting gecombineerd met geïmpregneerd Grenen of FSC Douglas hout. De betonpalen en onderplaat kan in de standaard kleuren grijs of antraciet of gecoat in een RAL-kleur naar keuze. Kijk op onze inspiratie pagina voor een passende combinatie. Een Luxe hout betonschutting is dé aangewezen oplossing als u in uw tuin een speels effect wilt creëren.

Designs

Voor het onderste gedeelte van de Luxe hout betonschutting is er keuze uit een groot aantal designs onderverdeeld in drie hoofdcategorieën met daaronder verschillende motieven. Hout Design, Steen Design en Modern Design.

Selecteer een design serie voor meer informatie

Mogelijkheden

Voor het bovenpaneel kan er gekozen worden uit geïmpregneerd Grenen of FSC Douglas hout. De houtrichting kan zowel horizontaal als verticaal gekozen worden. Er zijn ook bijpassende tuinpoorten leverbaar zowel hout als hout composiet.

Klik hieronder voor meer informatie

Bereken zelf uw prijs

Volg de stappen in onze configurator en krijg direct een indicatieprijs. Omdat elke tuin anders is komen wij altijd ter plekke uw tuin opmeten. U krijgt dan een advies en offerte op maat.

Bereken zelf
Offerte
Aanvragen?