Ontdek de mogelijkheden van een Mols Betonschutting

Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf Mols Beton een betrouwbare partner in de betonmarkt. De expertise die wij in al die jaren hebben opgebouwd op het gebied van beton, is ongeëvenaard. Vanuit onze productielocatie in Echt (Limburg) leveren wij een breed scala aan kwalitatieve betonproducten zoals Mols Betonschuttingen, Mols Steenkorven en Mols Bestratingen. Mols levert maatwerk aan particulieren, hoveniers, tuinarchitecten, bedrijven en overheid. Onze eigen bezorgservice staat garant voor een snelle levering in heel Nederland, België en Duitsland.

Bekijk onze brochure

Onze designs

De unieke voordelen van Mols Betonschuttingen

Mols Betonschuttingen hebben veel voordelen ten opzichte van een (hard-) houten schutting. De betonschuttingen zijn geschikt als tuinafscheiding, geluidscherm, veiligheidsafscheiding en zijn leverbaar in een groot aantal motieven en in meer dan 200 kleuren. De kleuren kunnen van elkaar verschillen aan beide zijden, ideaal wanneer u samen met uw buren een schutting deelt. De betonschuttingen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een zeer lange levensduur. Zo bent u jarenlang verzekerd van optimaal gemak en tuinplezier!

21 verschillende motieven

Combinaties & opties

Combineer uw Mols Betonschutting met Mols Steenkorven. Deze steenkorven geven extragrandeur aan uw tuin en zijn leverbaar met bijvoorbeeld een tuinhaard of waterval. Onze schuttingen zijn zowel enkel- als dubbelzijdig en af te werken met verlichting, afdekkapjes, afdekpanelen en tuinpoorten. De hoogtes variëren van 30 cm - 280 cm. Maak uw tuin af met een bijpassend en onderhoudsarm tuinhuis.

Bekijk de mogelijkheden

Gerealiseerde projecten

Te combineren met Mols Steenkorven

Offerte
Aanvragen?