Modern design

Speciaal voor de moderne tuin hebben we een selectie moderne motieven. Deze passen bij iedere hedendaagse tuin. De designs zijn daarnaast ook uitermate geschikt om te combineren met een strakke waterval of een moderne tuinhaard.

Selecteer een motief voor meer informatie

Steen design

Kies voor een Steen design als u de uitstraling wilt vaneen mooie bakstenen muur. Het Steen design is verkrijgbaar in een groot aantal steenmotieven en geeft een moderne en robuuste uitstraling aan uw tuin.

Selecteer een motief voor meer informatie

Hout design

Kies voor een Hout design betonschutting wanneer u wel de uitstraling van een houten schutting wilt, maar niet de nadelen zoals kromming en rotting. Met een Hout design kunt u zowel een natuurlijke sfeer aan uw tuin geven als een strakke, moderne uitstraling.

Selecteer een motief voor meer informatie

Bereken zelf uw prijs

Volg de stappen in onze configurator en krijg direct een indicatieprijs. Omdat elke tuin anders is komen wij altijd ter plekke uw tuin opmeten. U krijgt dan een advies en offerte op maat.

Bereken zelf

Een betonschutting van Mols

Bent u op zoek naar een betonschutting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een breed assortiment aan en daarom hebben we voor ieder wat wils.

Als u op zoek bent naar een stenen uitstraling kunnen we daarbij helpen, maar ook als u liever een warme uitstraling wil kunt u bij ons terecht. Een betonschutting van Mols is altijd een goede beslissing voor de omheining van uw tuin.

Niet alleen voor de privacy, ook voor de uitstraling van uw tuin.

Wat is een betonschutting?

Een betonschutting is er in verschillende soorten, maten, materialen en kleuren. De naam zegt het eigenlijk zelf al, een betonschutting is een schutting van beton. Beton kunt u combineren met andere materialen zoals steen of hout.

Betonschutting

Vroeger was een betonschutting bijna altijd grijs en zag deze er ook echt uit als beton, tegenwoordig kan een betonschutting ook een andere uitstraling hebben als u dit wenst. Dus het maakt eigenlijk niet uit naar welke look u op zoek bent voor uw tuin, wij kunnen in vrijwel alle verzoeken voorzien.

Waarom een betonschutting?

Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw tuin te omheinen komt u waarschijnlijk snel uit bij het laten plaatsen van een schutting. Dit zorgt namelijk voor privacy, het tegenhouden van geluid en ook een warme uitstraling in uw tuin.

Gelukkig hoeft een schutting niet altijd alleen maar van hout te zijn. Het is dus mogelijk een schutting bijvoorbeeld te realiseren in combinatie met beton, wat dan een betonschutting genoemd wordt.

Een van de grootste voordelen van een betonschutting is het feit dat het hout hierdoor niet krom trekt of gaat rotten. Juist door de vele mogelijkheden kunt u kiezen voor verschillende uitstralingen.

Betonschutting Mols

Soorten betonschutting

We hebben al benoemd dat een betonschutting in verschillende soorten en maten te verkrijgen is. U kunt er namelijk voor kiezen een schutting te laten plaatsen waarbij het lijkt alsof deze volledig van beton is gemaakt. Ook kunt u ervoor kiezen de betonnen palen te combineren met een stenen of houten design. Dit kan zorgen voor een speelse of warme uitstraling, afhankelijk van wat u wilt bereiken in uw tuin.

Kosten betonschutting

Afhankelijk van de keuzes die u maakt in de aanschaf van een betonschutting wordt de prijs afgegeven. Ook is het belangrijk om te bepalen of de schutting enkel- of dubbelzijdig van motief moet worden voorzien. Wanneer u samen met uw buren de schutting aanschaft is een dubbelzijdig motief natuurlijk wel zo mooi. Ook moet u alvorens bepalen of u de schutting zelf wil plaatsen of dat wij dit voor u ogen doen. Als u alle informatie tot uw beschikking heeft kunt u zelf de prijs berekenen onderaan deze pagina.

Offerte
Aanvragen?