Klantenservice +31 (0)475 48 19 12

Nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens winterperiode

Tijdens de winterperiode van november t/m februari 2018 is onze showtuin op zaterdagochtend alleen op afspraak te bezoeken.

Nieuw Rockstone en Deluxe motief

Mols Betonschutting introduceert twee nieuwe designs: Modern design Rockstone en Hout design Deluxe. Beide motieven zijn strak en stijlvol en passen in zowel een moderne als klassieke tuin.

 

Nieuwe identiteit voor Beton-schutting.com

Mols Beton maakt dit voorjaar een verrassend nieuwe marktintroductie. Vanaf nu is het gehele assortiment van beton-schutting.com onder één duidelijke noemer gebracht: Mols Betonschutting.

Zelfde kwaliteit
Mols Betonschutting is in Nederland, België en Duitsland toonaangevend fabrikant én leverancier van topklasse betonschuttingen. Ons uitgebreide aanbod van betonschuttingen is beschikbaar in verschillende prijsklassen. Buiten ons assortiment van volledige betonschuttingen bieden we ook Luxe hout betonschuttingen gecombineerd met FSC Hardhout of FSC Douglas hout. Of onze nieuwe Budget hout betonschuttingen met geïmpregneerd Grenen. Ook hebben we een grote keuze in tuinpoorten, diverse toebehoren en bieden we duurzame tuinhuizen van beton. Dus voor elk wat wils.

Helderheid vóór alles!
We hanteerden diverse merknamen binnen ons assortiment (beton-schutting.com en rock-fence.nl). Dat heeft vanaf nu plaatsgemaakt voor nieuwe namen die het merk Mols duidelijker gaan communiceren.


Mols Betonschutting
molsbetonschutting.nl (voorheen: beton-schutting.com) 

Mols Steenkorven
molssteenkorven.nl (voorheen: rock-fence.nl)

Mols Bestrating
molsbestrating.nl (voorheen: molsbeton.nl)

 

In één oogopslag duidelijk
De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de nieuwe identiteit door te voeren. Dit zal in 2017 gefaseerd overal in geïntroduceerd gaan worden. Voortaan is in één oogopslag duidelijk welke producten het kwaliteitslogo van Mols mogen dragen. Onze schuttingen zijn vanaf dit jaar ook herkenbaar aan het Mols merklabel dat u in onze website nog tegen zult komen.

Volledig verzorgd
Onze vernieuwde website molsbetonschutting.nl is al helemaal up-to-date. U kunt nu vanaf uw smartphone, tablet of desktop computer onze website bekijken. Om op elk gewenst moment van de dag een prijsindicatie te krijgen hebben we een nieuwe optie in de website toegevoegd: Bereken zelf. U krijgt dan een indicatieprijs van uw betonschutting of steenkorven.

Nu het tuinseizoen weer voor de deur staat, is onze showroom een ideale plek om ideëen op te komen doen. En het plaatsen? Ook dát kunnen we voor u verzorgen. Zodat u maximaal van uw nieuwe tuin kunt genieten!”

We zien u graag terug op onze website of in onze showtuin voor een vrijblijvend advies of offerte.


Team Mols Betonschutting 

Duurzaam tuinhuis van beton

Wilt u een modern en onderhoudsarm tuinhuis of prieel? Informeer naar de mogelijkheden, deze zijn bijna eindeloos! 

Zo kan het tuinhuis in hetzelfde design en kleur als uw Mols Betonschutting geproduceerd worden. Door de duurzame constructie geniet u jarenlang van uw tuinhuis. Ideaal voor het opbergen van om uw fiets/motor, (tuin)gereedschappen, tuinset, enz... 

Klik hier voor meer informatie.